×

Mesazh

Cache cleaned (554.51KB)

Sherbime

Në laboratorin tonë mund të kryeni:

  • analiza hematologjike,
  • analiza biokimike (përfshirë dhe statusin komplet të yndyrave, diagnostikën komplete të diabetit, si dhe tërë parametrat e anemisë)
  • analiza imunologjike,
  • alergjenët,
  • serologji dhe virusologji,
  • kontrollimin e urinës,
  • koagulimin,
  • elektrolitet,
  • markerët e tumorit,
  • hormonet

si dhe shumë teste të tjera specifike.

ORARI I PUNËS

ditëve të punës prej orës 07:00 - 18:00
të shtunave prej orës 08:00 - 14:00